over ons fabriek Timzo bedding

Over ons

Ons familiebedrijf is sedert 1986 fabrikant van diverse producten in de woningbranche. Door de groeiende vraag naar de productie van dekbedden en hoofdkussens hebben we het bedrijf kunnen uitbreiden tot een solide fabriek. De knowhow en de jarenlange ervaring in het vak staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig product. Vanzelfsprekend is service, leverbetrouwbaarheid, continuïteit van kwaliteit en onze no-nonsense communicatie ons fundament.

Over ons. In onze twee fabriekshallen in Wehl, Nederland,  produceren we alles naar de specifieke wensen van de klant. Door de fabricage in eigen huis, zijn we zeer flexibel en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. Van specifieke items tot grote aantallen.
Het produceren onder Private Label is een van onze specialiteiten. We verzorgen graag uw eigen collectie in uw eigen huisstijl zodat u een unieke productlijn heeft.

Door ons zeer gevarieerde klantenbestand, hebben we een ruime ervaring in detailhandel, groothandel en projecten. Het productieproces voldoet aan alle Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA).

De Achterhoekse nuchterheid ademt nog als vanouds door het hele bedrijf en de charme van het familiebedrijf is onlosmakelijk verbonden aan alle producten die we maken.
Door de vele ontwikkelingen versturen we tegenwoordig veel per DHL, maar we rijden ook nog dagelijks met ons eigen vervoer. Dit plannen we zo efficiënt mogelijk. Om praktische redenen, maar ook met de gedachte richting een duurzame toekomst.

Onze productielocaties zijn allen voorzien van zonnepanelen. Zo realiseren we een energie-neutrale productie. We onderzoeken en ontwikkelen voortdurend efficiënte stappen om de footprint zo klein mogelijk te houden. Digitalisering is daar een voorbeeld van.

Toch zal een groot deel van de productie door mensenhanden gedaan blijven worden. Ons zeer ervaren team staat voor u klaar.