alpaca foto

nature collection

Alpacawol

Alpacawol, de meest luxe, soepel en warme wol die er is. Door de fijne vezel met luchtkamers wordt de warmte vastgehouden terwijl de vochtregulatie optimaal blijft. De alpaca wol is lichter in gewicht dan andere wolsoorten, en tóch sterker.

De fijne vezel voelt werkelijk soepel en behaaglijk aan. Het isoleert vele malen beter dan schapenwol en bevat geen lanoline, zodat het allergie-vriendelijk is. Onze alpacawol is met zorg geselecteerd om u een hoogwaardig product te bieden.

U zult versteld staan van het comfort. Laat u beschermen door de bijzondere natuurlijke eigenschappen en genieten van een behaaglijk slaapklimaat. Door de uitstekende vochtregulatie vermindert het de klachten gerelateerd aan artrose en reuma.

alpaca dekbed 1
alpaca dekbed 2
alpaca dekbed 3

Kortom beschermt alpaca wol u met haar natuurlijke eigenschappen. Dit luxe artikel brengen we onder ons merknaam OMNIA®.

Alpaca enkel dekbed
We produceren alpacawollen dekbedden in verschillende uitvoeringen waaronder een enkel dekbed voor het hele jaar door. Doordat alpaca wol zeer soepel is, valt en sluit het mooi om uw lichaam. De natuurlijke eigenschappen zijn superieur binnen de wolsoorten. Een wollen dekbed is doorgaans wat zwaarder in gewicht, maar alpacawol geeft met hetzelfde vulgewicht méér isolatie.

Alpaca all-season
De all-season uitvoering geeft de mogelijkheid om het comfort aan te passen naar wens. Het dunnen deel is ideaal voor in de zomernachten. Het houdt u warm wanneer dat nodig is, en laat méér warmte door naarmate de temperatuur stijgt. De slaaptemperatuur blijft zo mooi constant, wat weer resulteert in een rustige nacht.

Het dikkere deel is ideaal voor het voor- en najaar, de vaak wat koudere perioden vóór en ná de winter. U kunt dus 3 verschillende samenstellingen gebruiken voor een optimaal comfort door het hele jaar. Dit dekbed kan worden gekoppeld met een mooie ritssluiting die fijn in de tijk is verwerkt. De satijngeweven katoenen tijk ondersteunt dit luxe dekbed met een soepel vorming om uw lichaam.