Een kijkje in de fabriek..

fabriek timzo bedding

We produceren in onze twee fabriekshallen in het Gelderse Wehl alwaar de machines opgesteld staan. In een efficiënte stroomlijn, volgen de diverse grondstoffen een bepaalde route door de fabriek.

De high-tech computergestuurde machines, de vakkundige confectie-afdeling en de distributie in eigen beheer verzekeren u van hoge kwaliteit mét leverbetrouwbaarheid.

locatie 2 wehl
voorraad tijkstof

Alle grondstoffen voor de gehele productie zijn ruim op voorraad. Zo waarborgen we uw gewenste kwaliteit en vangen we de pieken in de vraag op.

Alle grondstoffen staan onder een continue kwaliteitscontrole.

voorraad vulmateriaal
vulling

We werken uitsluitend met de beste en meest betrouwbare toeleveranciers en werken wederzijds aan onze duurzame relatie.

Iedere ‘productierun’ wordt naar specificaties van de klant opgebouwd. De machines werken met de kleinste toleranties en hebben een ‘zelfcontrole-systeem’.

machine
machine fabriek timzo bedding

Een perfecte planning en interne routing in de fabriek is hierbij van essentieel belang.

Onze confectieafdeling is door de jarenlange ervaring en toewijding vakkundig en efficiënt.

biesband fabriek timzo bedding
confectie fabriek timzo bedding

Alle details die u als klant wenst, van stikpatroon tot en met de verpakking en afwerking, maken uw product uniek.

De uiteindelijke confectie gebeurt handmatig door bekwame mensenhanden. Een scherp oog en gevoel voor de materie houden hier toezicht op het eindproduct.

confectie fabriek timzo bedding
halffabricaat fabriek timzo bedding

Na het toevoegen van de private labels zijn de orders gereed voor verpakking. Die van onze eigen collectie óf vaker nog, de verpakking in de huisstijl en/of custom made naar de wens van de klant.

Labels, linten, verpakkingen en verdere details kunnen voor u ontworpen en ontwikkeld worden. Uiteraard kunt u ook uw eigen verpakking aanleveren.

halffabricaat timzo
opslag fabriek

Ons eigen wagenpark garandeert een hoge leverbetrouwbaarheid. De wekelijkse routes door geheel Nederland en België zorgen voor korte levertijden.